Valeryd – Från 1958 till idag

      Kommentarer inaktiverade för Valeryd – Från 1958 till idag

Det var två bröder, Bernt och Per-Owe som blev grundarna av Valeryd som numera också är Valeryd.se. Det är kul att läsa om den fantastiska resa de gjort via deras hemsida och helt enkelt följa med i sagan som började år 1958. De hade då en bilverkstad i Larv där de reparerade bilar och lastbilar men byggde även om lite lastbilar åt lantbrukare runt om i trakten. Då fick de frågan om att bygga en släpvagn som tog dem vidare till att de hade tillverkat den första obromsade lätta släpvagnen som på något vis satte riktningen mot vart de befinner sig idag.

Åren gick och man har utvecklats något otroligt. Nu börjar ännu en fas för Valeryd – nämligen ett tillskott i form av en lagerbyggnad för att helt enkelt kunna öka tillgängligheten och sortimentet med fler produkter. Man vill bli Europaledande leverantör av reservdelar och tillbehör till släp och husvagnar och ambitionen går hand i hand genom att man vill vara förstahandsvalet bland slutkonsumenten men även hos återförsäljare.

Men hur ska man då göra detta?

Dels så handlar det om att ta vara på sin kompetens men också genom utveckling av marknadens bästa verktyg för kunden att enkelt hitta de delar som man behöver. Sökverktyget är välanvänt via Valeryd.se och gör helt enkelt kundresan så mycket trevligare när man kan hitta sakerna man behöver på egen hand. Däremot finns det samtidigt goda möjligheter till fantastisk service under tiden du letar efter det du söker och självklart finns det hjälp om du faktiskt inte hittar det du letar efter. Man har också gjort det enkelt för slutkonsumenten att hitta till närmsta återförsäljare för att helt enkelt underlätta för kunden. Valeryd fortsätter att skriva historia och jag ser verkligen fram emot att följa deras fortsätta resa i branschen.