Reservdelar, stylingprodukter och tillbehör till mängder av olika bilmärken

Jag får ofta frågan av mina vänner vart jag hittar alla unika tillbehör, reservdelar och stylingprodukter till min Volvo. Jag är nämligen en sådan person som bara älskar att spendera min lediga tid i garaget för att meka och förfina min bil. Ganska konstigt i mångas ögon med tanke på att jag arbetar på en verkstad dagligen. Man kan tycka att det räcker, men för mig är det något speciellt med att få stänga in mig i garaget med lite bra musik och greja med min egen bil istället för alla andras. Jag älskar mitt jobb men det är något extra med att få lägga ner lite extra kärlek och tid på sin egen kärra, helt klart.

Det allra bästa utbudet till mängder av olika bilmärken

Men som svar på frågan vart jag hittar allting till bilen är https://www.l-m-r.se/. Jag har under flera år varit kund hos dem för att jag tycker dom har det allra bästa utbudet och är det någonting man undrar över eller saknar i sortimentet har jag alltid fått en grym hjälp av deras personal. Förutom deras grymma utbud för just Volvo så har dom mängder av produkter för många bilmärken. Exempelvis hittar man stylingprodukter, reservdelar och annat tillbehör till Saab, Audi, Lexus, Subaru, BWM och Tesla, bara för att nämna några.

Kan garantera en riktigt bra köpupplevelse hos LMR

Någonting annat jag tycker är roligt att nämna om just LMR är att dom är svensk generalagent för DeatschWerks spridare, YellowSpeeds bromsar och coilcovers samt det kvalitativa märket WorkWheels fälgar. Med detta sagt så hoppas jag att ni fått lite inspiration till vart ni kan spana in nya produkter till just din bil. Som flera års kund hos LMR kan jag garantera att du inte kommer bli besviken.