När sommaren börjar närma sig

Ja, då brukar det vara hög tid att börja tänka på cykeln. Om du inte cyklat under våren så är ju absolut sommaren den mest givna årstiden att plocka fram tvåhjulingen och njuta av att det är fint väder ute. Och när vi pratar sommar så har jag numera en riktigt god nyhet till dig, nämligen en beach cruiser från Wafabike. Detta är en elcykel, men inte vilken elcykel som helst, nämligen en cruiser som du får en fantastisk upplevelse med. Att få cykla på denna kommer gör att du känner dig sjukt cool, får ett självförtroende som du inte visste fanns inom dig och dessutom kommer blickarna dras till dig på stranden.

Beach cruiser makes you cool

Det som är så fantastiskt med Wafabikes cyklar är att dem dels går på el, du kan cykla med dem typ året runt med tanke på deras rejäla däck, men framför allt den här aspekten att det blir något mer än bara en vanlig cykel. Du köper liksom en upplevelse eftersom det blir att du verkligen njuter av att du cyklar, du glömmer liksom bort att du ska ta dig från punkt a till b.

Men tillbaka till vår beach cruiser mer specifikt så är det en fin cykel på breda däck och med ett bekvämt säte. Styret sitter lite högre vilket gör att du känner komfort och kan cykla länge utan att det blir obekvämt. Ramen har en retro-känsla och du kan välja att ha den i olika färger. Det finns pakethållare och givetvis har du möjlighet att sätta på en cykelkorg för att ha badhandduken i. Är du ute efter en cykel till sommaren så skulle jag verkligen rekommendera att besöka Wafabike så lovar jag att du kommer att komma hem med en känsla av – den här vill jag ha!