Träningskläder för herr

Då var det dags för helg igen och min hjärna arbetar på högtryck på grund av att vi ska börja optimera helgerna. Vad jag menar med att optimera helgerna är egentligen bara ett uttryck för att få städat hemma när det ser ut som skam. Jag vill ju att min sambo ska bli lika ordningsam som jag, medan han låter skiten ligga kvar som en lågmäld protest i att jag är ordningsam i hans ögon och han extremt icke ordningsam. Nä han åker mycket hellre iväg för att handla träningskläder för herr än att röja här hemma. Nu var det i och för sig helt ok att han tänker handla träningskläder för det var faktiskt på tiden då han har många söndriga tröjor och byxor.

Träningskläder för cykel

Han tränar väldigt mycket på cykel och sliter sina plagg rätt mycket faktiskt. Det kan man inte tro när man tänker på cyklister och att dom skulle göra åt sina träningskläder men framförallt cykelbyxorna slits väldigt mycket av allt kanande i cykelsadeln mil efter mil. Sedan tvättas ju dessa träningskläder väldigt ofta eftersom han blir extremt svettig efter varje pass och det är klart att träningskläderna blir ännu mer slitna efter varje tvätt, flera gånger i veckan.

Optimala träningskläder till herr

Han har en favoritbutik som han brukar handla sina träningskläder i där dom tydligen ska vara helt optimala för herr och cykel. Jag har aldrig varit där eftersom jag inte cyklar själv men jag vet att han alltid åker dit först för att se vad dom har fått in. Sedan cyklar han i olika grupper eller klubbar och då är det förstås viktigt med träningskläder som är tryckta med klubbens logga, och dom här kläderna är allt annat än billiga. Det kostar så klart att trycka upp kläderna men att betala nästan 2000 spänn för ett par cykelbyxor, det tycker jag är väldigt dyrt.