Pianobus 2, en nostalgisk resa

      Kommentarer inaktiverade för Pianobus 2, en nostalgisk resa

Jag håller på att flytta, har äntligen sålt huset och skall flytta in i en lägenhet. Det jag måste göra mig av med är pianot. Tråkigt men nödvändigt. När jag höll på att rensa bland alla notböcker blev jag lite nostalgisk, jag hittade en av mina första notböcker Pianobus 2. I pianopallen låg en mängd andra notböcker också, sönderbläddrade och fullklottrade. Tänk vad länge jag har spelat piano ändå.

Problemet med att rensa och slänga

Tack vare att jag flyttar så måste jag göra mig av med en hel del andra saker också, jag flyttar ju från ett hus på 300 kvadratmeter till en lägenhet på 70 kvadratmeter. Det som är svårast att göra sig av med är pianot, undrar om jag behöver alla notböcker. När man packar grejer oj vad tid det tar. Det är riktigt svårt att slänga saker, eller jag har riktigt svårt för det iallafall. Jag satt och funderade på om jag skulle slänga Pianobus 2 och alla de andra böckerna också. Jag har kommit på att jag är en samlare. Det är så mycket grejer jag borde ha slängt för länge sen. Pianopallen jag har sitter knappt ihop. För att inte tala om uppslagsverk, använder man dessa idag? eller ska jag slänga dom också.

Pianobus 2 för grannarna

Ni undrar kanske varför jag skall göra mig av med pianot som jag tycker så mycket om. Jo det är för att jag tänker på grannarna. Hur kul år det för dom att lyssna på någon som spelar piano på våningen ovanför. Nu finns det ju allt från für Elise till Goder afton i Pianobus 2, så allt kan ju inte låta illa i grannarnas öron. Men efter mycket funderande så har jag bestämt mig för att köpa en keyboard då kan jag ju använda hörlurar, och då stör jag ju ingen.