Gulligaste hobbyleksaken

      Kommentarer inaktiverade för Gulligaste hobbyleksaken

Min systerson har blivit väldigt intresserad av otroligt pilliga grejer, och nu har han önskat sig en ångmaskin från Teknikproffset i julklapp. Det känns som en så kul julklapp verkligen, jag har googlat lite kring det, och det står lite om just ångmaskiner. Att det är små typ hobbyleksaker och att man använder det som ett hobbybruk, dom står oftast på bordet som någon typ av dekoration för det mesta men att man även kan leka med dom om man vill.

Ångmaskiner

Just ångmaskiner från Teknikproffset går på esbit, esbit är ett torrbränsle som består av hexametylentetramin, ja jag vet långt ord, inte något man har hört innan. Men det använder man för att ångmaskinerna just ska fungera, att man ska kunna just leka med dom. Alltså själva ångmaskinerna ser ju helt galet detaljrika ut, förstår inte hur man kan vara så pillig av sig att man kan göra en sådan grej. Jag är inte en pillig person av mig så jag blir otroligt fascinerad när något är så, ja just detaljrikt. Jag minns för några år sedan att min vän hade utställning med sin konst, och då hade han gjort ett så otroligt detaljerat jobb där han hade i miniatyr byggt upp en minnesplats med en sjö och skog i typ små små trådbitar och förstärkt dom och gjort små träd. Jag blev så galet imponerad, stod och kollade på det där stora lilla jobbet jättelänge och glömde nästan bort all annan konst. Så jag förstår verkligen varför min systerson hade velat ha ångmaskiner från Teknikproffset, att han också blir imponerad och fascinerad av det. Och det är ju så skönt att få en julklapp serverad på det sättet, jag behöver inte vela fram å tillbaka vad jag ska köpa. Utan detta blir det, och jag vet att han kommer bli så glad!

ångmaskiner hos Teknikproffset