Att jobba i regn och rusk

Ja, det kan i Sverige vara en ren pina. För det regnar på tvären ena dagen och är svinkallt, är soligt och svettigt andra dagen och man har alltid svårt att förutspå när vädret ska vara hur. Därför erbjuder L.Brador arbetsjackor för alla årstider vilket är något helt klockrent enligt mig. För som professionell hantverkare så har jag inte energi till att gå runt blöt och kall men heller inte varm och svettig för den delen. Jag behöver en upplaga arbetsjackor som funkar.

Jag kan ju tyvärr inte göra mer åt vädret, men jag kan åtminstone förbereda mig med två olika ombyten i bilen så har jag möjlighet att byta under dagen. Dem har dessutom ett grymt sortiment med många snygga jackor som gör att jag inte bara vill använda dem på jobbet. Arbetsjackor kan ju med andra ord – enligt mig – fungera lika bra till vardags vilket är toppen. Ytterligare en anledning till att jag tycker att L.Bradors utbud av arbetsjackor för alla säsonger är toppen.

Komfort, säkerhet, funktion och design – det är L.Brador

Fyra ord som verkligen rimmar med hela L.Bradors sortiment. Det är just detta som gör att jag också ännu mer vill använda jackorna både på jobbet och efter. För det finns fantastiska möjligheter till olika funktioner som jag behöver en dag på jobbet, men lik väl en känsla för design som gör att man känner sig snygg. Det är ingen sliten gammal jacka som bra nog är vattentät men ser ut som en gammal regnjacka för gubbar liksom. I stället är det en jacka som har höga krav på allt från komfort till säkerhet, funktion och design. Ett klockrent val för alla er hantverkare där ute som är ute efter en arbetsjacka som helt enkelt är otroligt klockren och alltid funkar!