Laga mat med en professionell kock

      Kommentarer inaktiverade för Laga mat med en professionell kock

Ja, idag finns det många företag som erbjuder möjligheten att laga en fin middag tillsammans med en professionell kock. Många företag bjuder sina anställda på möjligheten att laga mat med kock. Det kan vara en kick-off eller något annat företagsevent. Många kompisgäng gör också detta istället för att bara gå ut och äta middag.

Det har blivit otroligt populärt att laga mat med kock. Oftast blir det fantastiska måltider och du får laga de finaste restaurangrätterna. När maten är lagad får man givetvis äta all den goda maten också.

Idag är det inte bara i storstäderna man kan göra detta, utan nästan varje mellanstor stad i Sverige kan erbjuda sådana matlagningsevent.

Det var roligt att laga fin mat

Jag har varit på ett sådant matlagningsevent en gång. Det var mitt gamla jobb som ordnade detta som en avslutning på vårsäsongen. Vi fick laga en fyra rätters festmåltid och det var riktigt kul. Vi delade in oss i grupper om fyra och fyra och varje grupp stod för en rätt. Min grupp fixade förrätten som var något med skaldjur. Att ha en kock som kom med goda råd och visade hur vi skulle göra var perfekt. Jag skulle aldrig kunna laga till något som både smakade och såg så gott ut.

Ska du ordna något roligt för ditt jobb kan jag starkt rekommendera att laga mat med kock. För det första är detta något som de flesta kan tänka sig och göra. För det andra kommer ni att få minnen för livet och något att prata om på jobbet. Och för det tredje så får ni äta en riktigt fin måltid. Ofta är företagen som ordnar dessa middagar också experter på vin, så ni kommer också att få drycker som passar perfekt till varje rätt.