Bra kontorsmöbler

Vi har arbetat hemifrån nu i nästan 2 år  på grund av Covid. Jag bara väntat på att få komma tillbaka för att träffa alla arbetskamrater igen. Hemmakontoret har ju inte alls varit lika ergonomiskt utformat som kontoret inne i stan. Min arbetsplats har köpt sina möbler på Gerdmans kontorsmöbler. Jag har verkligen saknat mitt höj- och sänkbara skrivbord och min skrivbordsstol. Jag har alltid tyckt att det har varit skönt att kunna stå upp och arbeta. Hemma har jag ju suttit vid köksbordet och hur bra har det varit?

Arbeta hemifrån

Nu är det bestämt att vi skall arbeta hemifrån några dagar i veckan. Kontoret har mindre lokaler så alla kan inte vara inne samtidigt. Som tur är kan vi nu beställa rätt utrustning till hemmakontoret från Gerdmans kontorsmöbler.

Allt samlat under ett tak

Gerdmans kontorsmöbler har allt man kan önska sig till ett bra kontor. Dom har olika sittmöbler, såsom kontorsstolar, balansbollar och ergonomiska pallar. På hemsidan finns det även dokumentskåp och klädskåp. Min arbetsplats har använt sig av dom länge eftersom dom har det mesta samlat under ett tak. När jag var inne på hemsidan såg jag att de även sålde utrustning till lager, såsom pallyftare, lagerhyllor och klädskåp. men jag beställde iallafall ett höj- och sänkbart skrivbord, en sittboll samt en whiteboardtavla till mitt hemmakontor.

Hemmakontoret börjar ta form

Nu har jag målat och fixat och installerat alla möbler till mitt fina hemmakontor. Det jag även beställde hos Gerdmans kontorsmöbler var ljudabsorbenter att sätta på väggen. Detta gjorde att det blev tyst, vilken skillnad. Ljudabsorbenter kunde man kanske även sätta upp inne hos sonen, för att få lite lugn och ro, han låter ju en hel del när han sitter och spelar.