Experter på isolering och tilläggsisolering med lösull

Är du i tankarna om att isolera hemma? Då har du hittat rätt. Sjömarkens kan lösullsisolering utan och innan och du behöver med andra ord inte alls vara orolig eller leta mer.

För att isolera med just lösull är idag det vanligaste sättet att isolera snedtak och vindsbjälklag med. Inte nog med att själva installationen är snabb och väldigt smidig så innebär själva isoleringen framför allt sänkta kostnader för dig som husägare. En billigare räkning men också en hel skarvfri isolering med minimala läckage av energi och med just denna metod så har det även blivit lättare att isolera hålrum men även oregelbundheter. Allt detta för att sikta mot en tätare isolering.

Klimatsmart val

Att Sjömarkens kan lösullsisolering är sedan gammalt. Men att det är klimatsmart att isolera huset med lösull, det kan vara nyare information för vissa. För i dagens samhälle är ju klimatet, vår miljö, en ständigt växande fråga, där varje bidrag räknas. Självklart ska energin som du använder för att värma upp ditt hus, stanna i huset, men utan isolering så händer inte detta. Så att ta steget mot isolering med lösull är inte bara ett steg mot en billigare kostnad varje månad, utan fram för allt vägen mot en mer hållbar framtid.

Lösull tillverkas av sten, återvunnet glas eller av papper. Valet av material beror antingen på kundens önskemål eller om man efter ett platsbesök kan konstatera att en viss konstruktion är bättre lämpad för just din situation. Anledningen däremot kan variera och det är självklart där du som kund ska känna dig trygg i att låta Sjömarkens välja utifrån ditt hus förutsättningar. Med lång erfarenhet ska du inte behöva vara ett dugg orolig och jag är säker på att du kommer uppskatta din isolering både nu och i många år framöver.